• Dorpsstraat 43A, 6074 GA Melick
  • Tel.: 0475 - 48 05 43

Menu

À la carte

  • 9,50

    Pieterman filet

    Gebakken pieterman filet op linzen, tomaat, selderij en rode ui.

  • 6,95

    Gevogeltebouillon

    Krachtige gevogelte bouillon gevuld met voorjaarsgroenten.

  • 11,95

    Salade Surf&Turf

    Salade Surf&Turf met een schaaldieren vinaigrette

  • 9,95

    carpaccio van botervis

    Carpaccio van botervis met komkommer en venkel

  • 9,75

    Blote billetjes in het (wheat)grass

    Krokante kikkerbilletjes met een dipsaus van wheatgrass

  • 11,50

    Rundercarpaccio VERS

    Vers gesneden rundercarpaccio geserveerd met een aceto balsamico dressing gemarineerde uitjes en Parmezaanse kaas

  • 10,50

    Kalfslende

    Kalfslende met verse kruiden en krokante ui10,

  • 19,95

    In serranoham gewikkelde zeewolffilet

    In serranoham gewikkelde zeewolffilet met een saus van zongedroogde tomaten

  • 19,50

    Kalfslever

    In tijm en knoflook olie zacht gegaarde kalfslever

    ~Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappel garnituur~

  • 17,95

    Maiskip

    Gepekeld maiskip hammetje met stroganoff

    ~Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappel garnituur~

  • 21.00

    Lam

    Lamsnek gesereerd met een jus van rozemarijn

    ~Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappel garnituur~

  • 19,95

    Biefstuk

    Biefstuk van het ‘Black Angus’ rund met een jus sjlotten

    ~Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappel garnituur~

  • 19,50

    Kalfssucade

    Gelakte kalfssucade á la Bonne Femme

    ~Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappel garnituur~

  • 18,25

    Tagliatelle gerookte zalm terug op verzoek

    Tagliatelle met gerookte zalm en romige truffelsaus

     

Menu’s

  • 19,50

    Ha Lekker Weekend NIEUW

    HA LEKKER Weekend:

    Iedere vrijdag in februari en maart.

    Klaar met werken en even geen zin om ook nog te moeten koken.
    Reserveer dan een tafel onder het motto ha lekker weekend en geniet van een twee gangenmenu bestaande uit een voor en hoofd gerecht.

    € 19,50 p.p.

  • 18,50

    Senioren menu (iedere donderdag)

    Senioren menu (iedere donderdag)

    Kopje soep

    ****

    Hoofdgerecht keuze uit
    vis of vlees
    geserveerd met groenten en friet

    ****

    Dessert

    € 18.50 p.p. exclusief drank

  • 33,50/ 44,50

    Verrassings menu

    • 3 gangen - 33,50
    • 4 gangen - 38,50
    • 5 gangen - 44,50

    Laat u verrassen door de specialiteiten van onze Chef-kok!
    Onze kok zal u in 3, 4 of 5 gangen verwennen met lokale en internationale gerechten en lekkernijen.

    3 gangen – € 33,50

    Wijn arrangement € 16,25

    ****

    4 gangen – € 38,50

    Wijn arrangement € 19,75

    ****

    5 gangen – € 44,50

    Wijn arrangement € 23,50

Wijnen

  • 3.35/ 16.50

    Haut Chevignac

    • per glas - 3.35
    • per fles - 16.50